Estrenem a la 18a Fira Mediterrània de Manresa

El dijous 15 d’octubre de 2015 s’estrena El Comte Arnau a la Fira Mediterrània.

Estrenem a la 18a Fira Mediterrània de Manresa

El proper dijous 15 d’octubre de 2015 estrenem oficialment El Comte Arnau a la 18a Fira Mediterrània de Manresa. Després de molts mesos de treball, assajos i de realitzar dues funcions prèvies al Teatre de l’Aurora, el nostre Comte Arnau veurà la llum oficialment al Teatre Conservatori de Manresa en tres funcions: a les 9:30h, a les 11:30h i a les 15:30h.

 

El Comte Arnau  és la primera producció pròpia de teatre familiar del Teatre de l’Aurora, després d’haver participant en més de 20 coproduccions en els darrers 15 anys. Junt amb tot l’equip artístic del projecte, ens hem  inspirat en la mítica figura  del cavaller Arnau, protagonista de la llegenda més fascinant i, a la vegada més desconeguda, de la cultura catalana per presentar un espectacle d’actors, titelles i música en viu dotat d’una gran força visual. L’espectacle, sota la direcció de Joan Arqué, és interpretat per Ireneu Tranis, Roger Julià (fundador de la companyia Dei Furbi) i el músic Pep Pascual (Comediants, Vella Dixieland, Pascal Comelade, etc).

Comments are closed.

Ús de galetes

Aquest web utilitza galetes (cookies) perquè gaudeixis de la millor experiència com a usuari. Si segueixes navegant, estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i de la nostra política de galetes. ACCEPTAR